Verfsysteem

verfsysteemHout is een duurzaam bouwmateriaal. Maar om de maximale levensduur te kunnen garanderen, is een beschermende laklaag een voorwaarde. De kozijnspecialist levert uw kozijnen, ramen en deuren daarom met twee of meer laklagen. Het is maar wat u wilt: alleen twee lagen grondlak of ook een voorlak óf aflak.


We maken hiervoor gebruik van een acrylaat systeem die we in elke RAL-kleur kunnen aanbrengen. Dat doen we in onze eigen spuiterij. Daardoor kunnen we korte doorlooptijden realiseren. De spuiterij hebben we professioneel ingericht, met oog voor mens en milieu. In deze ruimte worden alle dampen afgezogen. De (al verwarmde) lucht wordt gefilterd en via een retoursysteem teruggebracht in de spuiterij. Daardoor kunnen we de nodige energie besparen. Ook dat is een kwestie van kwaliteit!


De meest voorkomende grondverf is sigma PE-10 (technische datasheet, pdf) op verzoek ook voorlaksysteem met sigma pe-40 (technische datasheet, pdf).

Over ons

Bent u op zoek naar kozijnen, ramen, deuren, erkers, dakkapellen, serres, schuifpuien, garagedeuren, tuindeuren, vouwwanden of luiken en goed hang- en sluitwerk? Bij de kozijnspecialist vindt u alles op dit gebied onder één dak.... meer info

Contact

Potlodenlaan 1
4614 RE Bergen op Zoom

Tel: 0164-243657
Fax: 0164-263311
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Breda: 50307096